Apple

Wij hebben veel ervaring met allerlei soorten Mac reparaties. Of het nou gaat om hardware upgrades of om software problemen.

Windows diensten

Ook voor de klanten die Windows gebruiken kunnen wij veel betekenen. Of het nou gaat om het herinstalleren of verwijderen van virussen.

Computer reparatie

Of het nu gaat om een laptop, een desktop, een werkstation, een all-in-one pc of een compacte pc. System CSL heeft voor elke pc een oplossing.

Gebruiksklaar maken

Wij bieden de mogelijkheid om al uw gegevens over te zetten van uw oude naar uw nieuwe computer. Alsof er niets gebeurt is!

Hulp op afstand

Een computerprobleem oplossen maar heeft u geen tijd of zin om dit zelf te doen? Hulp op afstand is dan de ideale oplossing voor u!

Netwerk

Wij kunnen uw modem/router instellen, uw wifi instellen/beveiligen, uw wifi-bereik vergroten, uw netwerk instellen en uw netwerk troubleshooten.

Trage computer ?

U heeft een trage computer maar wilt geen nieuwe kopen ? Wij hebben een betrouwbare oplossing voor uw probleem tegen erg scherpe prijzen.

Cloud Diensten

Bij al uw bestanden kunnen komen vanuit de hele wereld ? De cloud maakt dit mogelijk. Ook is de cloud een goede plek voor het maken van een backup.

Garantie 6/12 maanden

Wij geven tenminste 6 maanden garantie op alle diensten, onderdelen en reparaties. Kortom, over de garantie geen zorgen!